“DUBAİ INCLASSICA INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL 2024” DE ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ OKULUMUZUN OLDU

“DUBAİ INCLASSICA INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL 2024” DE

ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ OKULUMUZUN OLDU

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Senfoni Orkestrası 1 - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Middle East Classical Music Academy'in gerçekleştirdiği  “NUMBER ONE MUSICAL INSTITUION FOR YOUTH ORCHESTRAS” ve “INCLASSICA INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL 2024” festivalinde "En İyi Ansamble" kategorisinde Üçüncülük ödülünü kazanmışlardır. Müzik dünyasının bu önemli festivalinde üçüncülük kupasını okulumuza kazandıran Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Senfoni Orkestrası'nda yer alan öğrencilerimizi, hocalarımızı ve Orkestra şefimiz Öğr. Gör. Sayın Valid AĞAYEV'i kutluyor ve nice başarılarla okulumuzu onurlandırmalarını bekliyoruz.