Uluslararası Berussa Bale ve Modern Dans Yarışmasında Birincilik Ödülü Okulumuzun Oldu.

Uluslararası Berussa Bale ve Modern Dans Yarışmasında

Birincilik Ödülü Okulumuzun Oldu.

3. Uluslararası Berussa Bale ve Modern Dans Yarışmasında öğrencilerimiz okulumuzu başarı ile temsil ederek Professionel Character Dance Big Group Seniors kategorisinde 1. lik ödülünü kazandılar.

Ayrıca yarışmanın değerli jüri üyeleri tarafından seçilerek gala temsilinde tekrar sahne aldılar.

- Koreograf: İroda Mirkhusanova

- Dansçılar: Lina Adlı, Duru Biden, Seyhan Ecem Çolaklı, Gözde Nur Özkan, İsa Karatoprak, Süleyman Selim Bülüm

Öğrencilerimize emeği geçen hocalarımız  Bale ASD Başkanı Öğr. Gör. Kerem Özcan, Öğr. Gör. İroda Murkhusanova, Öğr. Gör. Liliya Petrova, Öğr. Gör. İrakli Bakhtadze, Öğr. Gör. Gökben Feda Özcan ve her zaman yanımızda olan değerli velilerimizi kutlar ve teşekkür ederiz.