ŞENAY KURT EKER KONSER SALONU AÇILDI

Beyaz Etkinlik Salonu'nun ismini 10.02.2023 tarihli Çukurova Senatosu'nun kararı gereğince Geçtiğimiz sene Mayıs ayında bir trafik kazasında kaybettiğimiz Öğretim Görevlimiz Şenay Kurt Eker hocamızın adını verdiğimiz konser salonumuzun açılışı 17 Mayıs tarihinde yapıldı Açılış töreninde sözü alan konservatuvarımız müdürü Prof. Ülviyye Güler "Şenay Kurt'un konservatuvarımıza sayısız hizmetleri oldu. Neredeyse tüm kademelerinde görev aldı. Emeği çok fazladır. Kendisinin hatırasını yaşatmak adına daha önce Beyaz Salon olarak adlandırdığımız bu yere  isminin verilmesini düşündük. Rektörümüz Prof. Meryem Tuncel'e ve ismini yaşatabilmek adına destekleri için Çukurova Üniversitesi Senatörlerine teşekkür ederim. Kendisini saygıyla ve sevgiyle anıyoruz." Törene  Opera Anasanat Dalı öğrencilerinin dinletisi ile devam edildi. Katılan herkese  teşekkür ederiz.