ADANA BASS CLUB KONSERİ

2006 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Emanuil Petrov  önderliğinde kurulan oda müziği topluluğu olan "Adana Bass Club" şu anda Kontrabas sanat dalından mezun olmuş ve halen eğitimine devam eden öğrencilerimizden oluşmaktadır. Türkiye de alanında bir ilk olarak sahnede sekiz kontrabas aynı anda birlikte yer almıştır. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Emanuil Petrov'un üniversitemizde görev alışının 25. yılı sebebiyle Konservatuvar Açık Sahnede gerçekleşecek olan bu özel konserin programında  J. Gade, J. Offenbach,J. S. Bach, A. Chafscaturjan, G. Bizet, J. Strauss, L. Delibes, C. Saint-Saens, P. I. Tchaikovsky'den eserler yer alacaktır.