Öğr.Gör. Gökben Feda DÜNDAR

Bale eğitimine 2005 yılında Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nde başladı. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bale Anasanat Dalı Lisans Bölümü'nden, 2022 yılında Almanya'da Folkwang Sanat Üniversitesi'nde (Folkwang Universität der Künste) Klasik Bale Eğitmenliği yüksek lisans programından mezun oldu.

2015 yılında Samsun Devlet Opera ve Balesi'nde bale sanatçısı olarak çalışmaya başladı. Burada aktif olarak dans ederken aynı zamanda Samsun Devlet Opera ve Balesi Çocuk Balesi'nde bale eğitmeni olarak görev aldı. 2018 yılında Almanya'da Oper Leipzig Musikalische Komödie'de solo kontratı ile dans etmeye başladı. Burada bir yıl içerisinde 14 farklı eser ve yaklaşık 100 temsil gerçekleştirdi. Aynı yıl Leipzig'deki Müzik ve Tiyatro Üniversitesi "Felix Mendelssohn Bartholdy" (HMT Leipzig)'de SFF dans ve multimedya ZFGM Festivali'ne koreograf ve dansçı olarak katıldı. Ayrıca Almanya'da yaşadığı süre içerisinde çeşitli bale okullarında bale eğitmeni olarak çalıştı.

21-22 Ekim 2021 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Anasanat Dalı'nda ''Lisans Öğrencileri için Bale Masterclass'' çalışması gerçekleştirdi.

''The anatomical analysis of basic stance in ballet'' isimli makalesi Journal for the Interdisciplinary Art and Education dergisinde yayımlandı, aynı makalenin bildiri sunumunu 2st International Symposium on Interdisciplinary Performing Arts and Education’da (ISIPAE) gerçekleşti (2021).